Välkommen till bloggen

Bella Notte är inte som andra butiker, eller i alla fall så försöker vi att inte vara det. Vår målsättning är inte i första hand att växa, eller att bli rika på det vi gör. Om vi tjänar tillräckligt mycket för att kunna lägga undan tillräckligt mycket för att butiken ska överleva ett dåligt år så är det tillräckligt för oss. Men Bella Notte kommer inte att göra någon större expansion, om den inte sker helt organiskt. Nya butiker under namnet Bella Notte? Det är helt otänkbart för då kommer Bella Notte att gå från att vara en personlig butik till en opersonlig.

Det är också därför som vi har den här bloggen där alla vi som jobbar här på Bella Notte kommer att kunna få komma till tals. Vi kommer att blogga lite om vad som händer här på Bella Notte, våra tankar om inredning och lite vad vi vill. En personlig butiksblogg med andra ord där du kommer att riktigt kunna få en känsla för vad Bella Notte verkligen är! Vi må vara fler som jobbar här på Bella Notte och vi kanske inte alltid är överens, men vi talar ändå med en röst – n röst som kanske inte alltid håller med si själv dock!

Så bli inte förvånade om Bella Nottes blogg kommer att handla om precis nästan allting, även om fokus mest kommer att ligga på butiken och inredning. Men bli inte förvånade om du en dag tar dig en titt på Bella Nottes blogg och möts av… ja ett improviserat poem till en vacker matta eller något sådant. Det enda som du kan förvänta dig är det oväntade. Precis som med Bella Nottes butik: vi kommer inte att följa de vanliga reglerna utan dansar efter egen pipa. Det är ju därför vi kände att vi behövde öppna en inredningsbutik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*