Sommaren 2015 – bra eller dålig?

Sommaren 2015 bjöd verkligen på blandad kompott. Å ena sidan en hel massa sol och värme, men å andra sidan också en hel del ordentligt regnande. Men det kunde ju vara värre, det kunde blivit en sommar med nästan enbart regn. För Bella Nottes del så är vi osäkra på hur detta påverkade försäljningen, om det alls gjorde det. Konventionell visdom säger väl att om det är en riktigt varm och solig sommar så påverkar det försäljningen i Stockholm negativt eftersom många söker sig bort från staden, ut på landet och till sandstränder. Men 2015 års sommar var nog inte tillräckligt fin för att klassas som det, så vi tror nog att det mer var som en normal sommar. Vi får se nästa år hur sommaren påverkar vädret – vi har ju inte så mycket att jämföra med ännu!

Själv lyckades vi alla tre få både det ena och det andra under våra respektive semestrar, som vi hackat upp under sommaren för att kunna ha så god bemanning i butiken som möjligt. Vissa av oss fick även tillfälle att syssla med inredning utomhus. Moa har nämligen skaffat sig sommarstuga efter många om och men, med uteplats. Vi säljer ju inga utomhusmöbler så hon fick gott vända sig till andra, bland andra Bygghemma. De har en hel mängd olika utemöbler, allting från enkla stolar och bord till stora soffgrupper – ja soffgrupper för användande utomhus!

Nu gick Moa inte riktigt så långt utan hon nöjde sig med ett mellanstort bord, fyra stolar och ett parasoll. Just parasollet visade sig vara en bra investering, inte bara för att det är snyggt utan för att Moa fick många soldagar då skugga var välkommet. Parasollet i fråga heter Hillerstorp vit, och passar enligt Moa perfekt till en liten till medelstor uteplats. Här kan ni se bild och pris på det: http://www.bygghemma.se/utomhus/tradgard/tradgardsmobler/parasoll/parasoll-hillerstorp-vit/p-170085

Hillerstorp har även superfina utemöbler. Kolla bara här ovan!

Det var allt för den här gången. Sommaren är ju definitivt över, och hösten är här, och innan vi vet ordet av så är det november och december, och då tar julhandeln vid. Det ska bli riktigt spännande att se hur julen påverkar vår försäljning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*