Semesterplanering på tre

Att vi är tre som driver Bella Notte och att vi inte har några anställda som avlastar oss kan ibland leda till lite problem, och då speciellt under semestertider. Vi vill i görligaste mån undvika att två personer har semester samtidigt eftersom det leder till att en enda person får sköta Bella Notte, vilket kan vara väldigt krävande, förutom att butiken då blir väldigt känslig för eventuella sjukdomar. Men ibland fungerar det helt enkelt inte, och någon eller några veckor på sommaren så kommer det att vara en enda person som jobbar på Belle Notte. Nu har vi ju i och för sig inte upplevt så värst många somrar med Belle Notte, men vi tror inte på någon riktig skillnad förutan att vi blir minst fyra stycken här.

Att planera semestern på det här vise är inte det lättaste och visst leder det till konflikter. Om vi alla tre absolut vill ha semester en viss vecka, vad gör vi då? Semesterstängt är i och för sig en möjlighet, men det vill vi undvika i det längsta. Än så länge har vill alltid kunnat nå en kompromiss och faktiskt klarat av att ha Bella Notte öppet under hela sommaren. Men det har inte alltid varit lätt!

En tanke om “Semesterplanering på tre

  1. Jag uppskattar verkligen att ni har öppet hela sommaren, för det är ju då en annan har tid att handla! Gillar verkligen er butik.

    /Från nöjda kunden Gudrun S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*