Semesterplanerande igen!

Sommaren 2016 närmar sig med stormsteg och som vi berättade förra året så ställer det till en del problem. Att planera semestern så att det alltid är minst – minst! – en person här är inte det lättaste. Snarare så är det riktigt svårt, men det brukar ändå alltid gå på något vis. Det gäller bara att ha lite god samarbetsvilja och vara villig att kompromissa lite helt enkelt. Sommaren 2016 ser vi alla fram emot, men kanske mest av allt Bella. Hon har nämligen följt Moas förebild och skaffat sig en sommarstuga, nere nära Burlöv i Skåne, på västkusten. Riktigt spännande!

Affären blev klar bara för några månader sedan, och Bella har redan varit där nere två gånger för att ordna med saker och ting. Stugan behöver ju möbler, om inte annat! Burlöv är inte en stor kommun, men lyckligtvis så finns en av Trademax butiker i staden sedan ett tag tillbaka: http://www.burlovcenter.se/butiker/trademax. Det gör det ju enklare för henne att på ett enkelt sätt få tag i fina möbler. Samtidigt så är det ju så att Trademax finns mycket väl representerade på nätet, så hon kan sitta här i lugn och ro och kolla in vilka möbler hon ska köpa när det blir dags att åka ner till stugan nästa gång. Stuga och stuga förresten, det är en rätt så rejält tilltagen sommarstuga, så att släkt och vänner ska kunna hälsa på utan problem.

Grunden avklarad

Kanske det här soffbordet?

Kanske det här soffbordet?

Än så länge har Ebba fixat grundmöblerna: sängar, matbord och stolar och en soffa, så det går definitivt att leva där, om än lite spartanskt. Nästa mål är ett bord till soffan, och hon kollar för fullt här. Hon är ju kräsen av sig och kommer inte att låta sig nöjas förrän hon hittat något hon verkligen trivs med. Men Trademax har många snygga soffbord, så risken att hon inte ska hitta något är liten. Vi andra på Bella Notte tycker att det är jättekul, och det märks verkligen att Bella ser fram mot sommaren – glad som en lärka är hon, och det smittar av sig på oss andra! Stämningen är på topp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*