Det här är vi!

Bella Nottes blogg har varit igång ett tag nu, men trots det så har vi ännu inte presenterat oss själva! Ursprungligen tänkte vi att det inte var så viktigt att skilja på oss som individer, utan att det var Bella Notte som var det viktiga. Vi har delvis ändrat uppfattning där och tror att det kan vara positivt att lyfta fram oss själva som individer lite också – men inte alltför mycket! Vi representerar fortfarande Bella Notte som en!

Albin
Albin är yngst i gänget med en bakgrund i kulturvetarstudier (oavslutade) på universitet. Förutom inredning så är det först och främst konst som är hans stora intresse och han tycker mycket om att gå på vernissage (och konstutställningar i allmänhet). Albin är den i gänget som har mest energi, kanske för mycket energi ibland!

Moa
Moa är äldst i gruppen och den som varit mest pådrivande med att faktiskt få igång Bella Notte. Hon är den som sköter mycket av det praktiska och utan Moa skulle administrationen inte fungera över huvud taget! Moa är mycket för konsthantverk, hemslöjd och liknande och hon syns därför ofta på loppmarknader ute på landet när hon hittar tid i sitt upptagna schema för det!

Ebba
Ebba är först och främst intresserad av design av vardagsföremål och möbler och i andra hand av inredning – med andra ord, hur man får dessa vardagsföremål att passa ihop. Hon är tjejen som kan tala lyriskt i timmar om en pall som hon tycker har en fin design!

3 tankar om “Det här är vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*