Pool ovan mark!

Välkommen in i höstens sprakande färgskala. Det är nu man kan njuta av svamp och bär i skogsmarken, gå uppfriskande promenader och börja tända ljus på kvällen under en filt. Men det är också nu man inser med en stor klump i magen att sommaren är över och kommer inte tillbaka förrän tidigast nästa år i maj.

Sommarstugans förvandling

Som ni kunde läsa om här på bloggen i våras, så Bella gått och köpt en sommarstuga nära Burlöv i Skåne. Hon har haft sitt livs bästa tid i sommar. Dels har det varit något av en önskedröm som slagit in för henne, att få inreda en vacker byggnad från ruta 1. Bella har blandat nytt och gammalt, fyndat på loppis och tagit med mycket från Bella Notte såklart. Sommarstugan har verkligen blivit den där samlingspunkten för släkten och vännerna, som hon ville att den skulle bli. Men. Det finns alltid ett men… något saknades.

Pricken över i

Sommar, sol, semester, sangria och salta nötter. Hur mycket gott Bellas sommarstuga har gett, har hon också insett att den ligger alldeles för långt från havet. När man sitter där på kvällen och vill fortsätta att mysa utomhus har längtan efter en pool växt sig stark. Tomten är sluttande men nu har Bella hittat en pool ovan mark, typ, som skulle kunna passa som delvis ligger under mark och delvis över. http://www.folkpool.se/pool/folkpool-gardenpool.

Fördelar med gardenpoolen

Tydligen så finns det ett tillbehör som man kan montera den här gardenpoolen från folkpool.se som sprutar ut vatten så starkt att man kan simträna emot den. Och alla ni som har badat i Skåne vet att det kan vara väääldigt långgrunt och ganska så blåsigt med stora vågor vid havet. Därför ger den här funktionen extra plus till Folkspool gardenpool i jämförelse med andra.

Möjligt att påverka utseendet

Något annat som tilltalat Bella är möjligheten att designa poolen så att den passar ihop med övrig stil på hus och trädgård. Det går att färgsätta den med olika liners, eller tona ner färgskalan om man hellre önskar det. Sedan tillkommer val av trapp, lampor, relaxmöbler, parasoller mm mm…. Nästa sommar kan du säkert få se resultatet här på bloggen.

 

Simma lugnt i höstlöven!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*